Дамевси Блогер секогаш добива!

Европското првенство 2016 кое се одржува во Франција е во тек, а нашиот Среќен пријател – Дамевски Блогер  повторно објави 2 добитни тикети на неговата фесјбук страница. Има ставено  и други утакмици, бидејќи денес имаше само една од Европското првентсво и таа ја погоди. Не е многу голема добивката како што знае тој да добие, но сепак двата тикети имаат добивка од 28.678 денари. 

Погледнете ги добитните тикети…

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница

13524533_607130526127248_6542501121931053539_n
Коментари

коментари