Чек дис аут
Search


Дамевски Блогер ги погоди речиси сите натпревари од ЕУРО 2016

Нашиот Среќен пријател – Дамевски Блогер  објави добитен тикет на неговата фесјбук страница.  Интересно е што Франција ја погодил дека ќе оди во финале. Останува да видиме дали ќе го погоди со типување и финалето помеѓу домаќинот Франција и Португалија. 

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница
Коментари

коментари