Чек дис аут
Search


Дамевски Блогер со нови 3 добитни тикети со вкупна добивка од 86.628 денари

Европското првенство 2016 кое се одржува во Франција е во тек, а нашиот Среќен пријател – Дамевски Блогер  повторно објави добитни тикети на неговата фесјбук страница. Интересно е што Дамевски Блогер е добитен речиси секој ден на ова Европско првенство. Овој пат тој има 3 добитни тикети со вкупна добивка од 86.628 денари.

Погледнете ги добитните тикети…

d2

d3

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница
Коментари

коментари