Дамевски Блогер објави 8 добитни тикети 

Нашиот Среќен пријател – Дамевски Блогер  објави 8 добитни тикети на неговата фесјбук страница.  Сите тикети вкуно имаат добивка од 93.346 денари.

Погледнете ги тикетите …

d2

d3

d4

d5

d6

d7

d8

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница
Коментари

коментари