Десетте најдобри серии за 2017 година

Додека некои луѓе Новата година ќе ја дочекаат во некој ресторан или елитен бар, за други, дочекот на Новата година подразбира седење на каучот во најудобните пижами и уживање во маратонското гледање ТВ серии.

Зар има нешто подобро од таков дочек на Новата година? За љубителите на сериите, одговорт на ова е прашање е „не“, со оглед на тоа дека 2017-та година беше полна со интересни и возбудливи серии.

Доколку не знаете која да почнете да ја гледате, ви ги препорачуваме следниве серии:

„Големи мали лаги“ (Big Little Lies)

„Ривердејл“ (Riverdale)

Кралица на шеќерните плантажи“ (Queen Sugar)

 „13 причини зошто“ (13 Reasons Why)

„Приказната на робинката“ (The Handmaid’s Tale)

„Девицата Џејн“ (Jane the Virgin)

 „Потрага“ (Search Party)

 „Несигурна“ (Insecure)

„Ова сме ние“ (This Is Us)

„Катастрофа“ (Catastrophe)
Коментари

коментари