Деверуши кои го „украдоа шоуто“ на свадбата

Секоја невеста сака нејзината свадба да биде совршена, а денот да помине најмирно и во согласност со тоа што таа го испланирала. Но што се случува кога деверушите ќе го украдат шпуто и тоа во лоша смисла на зборот?

Од лоши фустани, до лоши шеги. Некоја онесвестена, а некоја уловена со шише шампањ. Ова се деверушите од пеколот.

 
Коментари

коментари