Џад Лоу ја претстави најновата кампања на Prada

Модната куќа Prada го ангажира популарниот британски актер како лице за најновата машка колекција.
Со новата популарна серија “Young Pope”, Џад Лоу успешно се врати на малите екрани и стана незаменлив фактор на телевизиската сцена. Со оваа транзиција од успешен филмски во сериски актер тој ја обебзбеди својата слава уште долго. Со оглед на неговиот стилски потенција, Miuccia Prada го искористи неговиот углед во модниот свет претставувајќи како новото машко лице на колекцијата за пролет/лето 2017 како дел од машката мода.
Коментари

коментари