НЕ ИМ СЕ ВЕРУВАШЕ: Со неверојатен магионичарски трик ги остави без зборови сите присутни …

Магионичарскиот трик со карти, силно го привлече вниманието на публиката и веќе два дена се обидуваат да откријат како е изведен. Сепак најприфатената теорија е дека членот на жирито, Сајмон Кауел и илузионистот соработувале.

Илузионистот Џејми Рејвен се појави во шоуто Britain’s Got Talent и благодарение на трикот, преку викенд стана ѕвезда во Британија.

И покрај теориите дека двајцата соработувале за да се изведе трикот, тие негираат дека претходно имале некаква комуникација.

Погледнете го трикот и кажете ни како мислите дека е изведен:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=f0m9QtYWTIE[/tube]
Коментари

коментари