”ДОКТОРОТ” ги “затвори” кладилниците викендов …

Нашиот пријател Александар кои своите добитни тикети ги потпишува ”THE DOCTOR BET”, повторно ни испрати добитни тикети. Тој само во саботата има неколку добитни тикети, кои можно е да ги имаат играно преку 100 луѓе во различни кладилници, бидејќи едниот од добитните тикети го има објавено бесплатно на својата фан страница на Фејсбук ”THE DOCTOR BET”  

Но, како што вели  ”THE DOCTOR BET” има во игра тикети и за во недела.

Во продолжение погледнете ги тикетите кои ги објавува на неговата Фејсбук страница …

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница
Коментари

коментари