”ДОКТОРОТ” со нова добивка од 41.526 денари …

Нашиот пријател Александар кои своите добитни тикети ги потпишува ”The Doctor Tips 1×2, повторно ни испрати добитен тикет со погодени 10 натпревари и со добивка од 41.526 денари.

Погледнете го тикетот …

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница


тагови


Коментари

коментари