Чек дис аут
Search


”ДОКТОРОТ” СО НОВИ ДВА ДОБИТНИ ТИКЕТИ

Нашиот пријател Александар кои своите добитни тикети ги потпишува ”The Doctor Tips 1×2”, повторно ни испрати 2 добитни тикети со вкупна добивка од 21.719 денари.

Погледнете ги тикетите …

14872574_10207747374058228_722444411_n

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница


тагови


Коментари

коментари