Чек дис аут
Search


”ДОКТОРОТ” погоди 11 натпревари …

Нашиот пријател Александар кои своите добитни тикети ги потпишува ”THE DOCTOR BET”, повторно ни испрати добитен тикет со погодени 11 натпревари и со добивка од 24.486 денари.

Погледнете го тикетот …

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница

 
Коментари

коментари