Докторот повторно со добитен тикет и тоа од 42.315 денари

Нашиот пријател Александар кои своите добитни тикети ги потпишува ”THE DOCTOR”, повторно ни испрати добитен тикет. И кога нема изгор што да се игра тој фатил 42.315 денари.

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница
Коментари

коментари