Чек дис аут
Search


”ДОКТОРОТ” ПОВТОРНО СО ДОБИТНИ ТИКЕТИ! ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКУ ФАТИ …

Нашиот пријател Александар кои своите добитни тикети ги потпишува ”THE DOCTOR”, повторно ни испрати добитни тикети. Тој има одиграно 2 тикети, на едниот уплатил 1500 денари со добивка од 20.149, а на другиот со само 70 денари тој добил 65.223 денари.

Погледнете ги тикетите …

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница

14045947_10207171051770531_4367617266030192319_n (1)
Коментари

коментари