Доживејте го Лондон со само 20 долари (ВИДЕО)

Лондон важи за еден од најскапите градови во Европа и светот, но тоа не спречува да биде посетен од голем број туристи преку целата година. 

Тоа исто така не ја намалува желбата на луѓето да отпатуваат во еден од најзначајните историски и културни градови на стариот континент, но треба само да се размислува паметно и да се најде најекономичната опција како да го истражите градот.

Овие видео ќе ви покаже каде можете да најдете ефтина, но добра храна и каде может да отидете, да видите нешто интересно и истовремено да не потрошите ни фунта.

https://youtu.be/O2YsaTtUilw
Коментари

коментари