Доктор Хаус заглавил на царина во Србија!

Доктор Хаус денес на 13 јули допатувал во Белград и бил задржан на царина околу еден час, бидејќи вработените сакале сувенир – копија од неговиот пасош!

Хју Лари, актерот кој го играше култниот доктор Хаус, е исто така музичар, а на овие простори доаѓа заради утрешниот концерт во Сава центарот кој е дел од неговата турнеја.

За тоа се „пофали“ на твитер…

 
Коментари

коментари