Дубаи со најголемото ласерско шоу за дочекот на 2018 година (ВИДЕО)

За сите оние кои Новата година ја дочекаа во Дубаи, сигурни сме дека магична глетка која се случуваше таму сигурно нема никогаш да ја заборават.

Дубаи Новата година ја дочека со 10-минутно ласерско шоу под називот „Light up Dubai 2018“.

Ова беше најголемoто светлечко и звучно шоу од една структура и влезе во Гинисовата книга на рекорди.

Највисоката зграда на светот Бурџ Халифа блескаше во неверојатни бои, а илјадници луѓе уживаа во магичната глетка. Погледнете ги видеата.

 

 

 
Коментари

коментари