Духот на ова девојче со Даунов синдром ќе ве инспирира (ВИДЕО)

Животот не е секогаш лесен и често ни се појавуваат пречки на патот, поголеми или помали.

Некои луѓе се соочуваат со поголеми животни предизвици, но од нас зависи како ќе се носиме со работите, дали ќе се бориме или ќе се откажеме.

Ова девојче има Даунов синдром, но има неверојатен дух кој никого не остава рамнодушен. Ова девојче е вистинска инспирација и мотивација за многумина кои се соочуваат со животни проблеми, одржувајќи им лекција дека се што сакаш во животот можеш да оствариш и дека треба да се бориш.

За неа Дауновиот синдром не е страшен, а за вас?
Коментари

коментари