Едното дете фатено, другото…

Татко и неговите два сина си играа во природа. Дечињата беа качени на една карпа, а таткото ги чекаше да скокнат кај него во рацете. Едното дете скокна во рацете на таткото, другото …

Погледнете го видеото:
Коментари

коментари