Емилија Кларк и Кит Харингтон за Dolce &Gabbana – “The One”

 Откако пред една година беа претставени како нови амбасадори на модната куќа и заштитни лица на иконскиот парфем “The One”, Емилија Кларк и Кит Харингтон конечно ја снимија и првата реклама.

Моментално најпопуларниот телевизиски пар во светот од серијата “Игра на Тронови” отпатува во домот на брендот – Италија каде беше изработена раскошната и весела реклама во италијански дух со многу музика и танци.


Коментари

коментари