Емоционално дисфункционални

„Едноставно, се случи. Се вовлековме под канџите на страста. А и што знаевме тогаш, доволен беше еден допир за да влезeме уште подлабоко во нејзина закрила. Ни во еден момент не можевме да се справиме со желбата која не само што го надвладеа нашиот разум, туку беше непосреден поседувач на секое мало делче од нашето тело.  Бевме жедни за интриги преплетени со мистика од кои ни зовриваше крвта во вените. А сега, од нас не остана ништо. Освен срца исполнети со отров. Многу отров.“
Коментари

коментари