Есенската кампања на Marc Jacobs инспирирана од хип-хоп стилот во ’80-тите

После претставувањето на колекцијата на модната недела која беше инспирирана од зачетоците на хип-хопот, модниот дизајнер Marc Jacobs продолжи да ја бара својата инспирација во овој правец па во новата есенска кампања исто така доминира ретро стилот од овој правец. Како главен фокус се истакнати костими од сомот, гломазни шешири, кожни ташни, очила за сонце и впечатлив накит.
Коментари

коментари