Eсенски тренд фризури (ВИДЕО)

Кога станува збор за косата, многу девојки сакаат да изгледаат совршено, но најголем дел од нив наутро немаа време да направат фризура и поради тоа набрзина само ја врзуваат косата во репче.

Меѓутоа, репот не е единствена опција. Постојат и други типови на фризура кои се лесни и едноставни за правење и кои убаво би изгледале на секоја коса.

Влогерката Ешли Брук е веќе експерт во правење на фризури. Фризурите кои таа ги прави можат да се носат за секоја прилика, на работа, на факултет или на некој свечен настан. Погледнете ги нејзините идеи за есенски фризури.

 
Коментари

коментари