Есента е омилено годишно време и за кучињата

Есента, позната како жолто – златната доба од годината, за многумина е најубавото годишно време.

Звукот на лисјата под нозете, шушкањето на ветрот, приказните кои тие ги раскажуваат, едноставно нема поубава прошетка од онаа во есенските денови. Жолто – златни лисја наоколу даваат смирувачко чувство во душата и дневна инспирација.

Дури и за кучињата, есента е едно од најубавите годишни времиња. И тие, играјќи си со лисјата, уживаат во магијата на ова време од годината.

Погледнете го видеото, во кое кучето на свој начин, ужува во магијата на есента.
Коментари

коментари