Ешли Грахам ја краси насловната страна на италијанскиот “Vogue”

Убавата и славна плус сајз манекенка Ешли Грахам се најде на насловната страница на италијанскиот “Vogue” во нејзиното реално издание.

?

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

На фотографиите Ешли позира во долна облека. Таа изгледа моќно, иако на фотографиите се гледаат нејзиниот целулит и брчки.

When they don’t retouch you- @vogueitalia

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ешли активно ја води кампањата за подигнување на свеста за женската убавина во сите облици. Со нејзиното појавување на насловната страна на списанието Vogue уште еднаш докажа дека жената не мора да биде совршена за да биде атрактивна и посакувана.

When they don’t retouch you- @vogueitalia

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

@vogueitalia

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

When they don’t retouch you- @vogueitalia

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ok I’m done⚒ @vogueitalia

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on
Коментари

коментари