ЕКСКЛУЗИВНО: Ева Мендез и Рајан Гослинг добија ќерка!

Ева Мендез ја имаше една од најскришните бремености во Холивуд. Дури во јули беше потврдено дека парот очекува принова, а деталите вешто се криеа.

Сега, повеќе извори ја потврдуваат веста дека Ева Мендез и Рајан Гослинг во петокот на 12ти септември добиле ќерка.

Парот е заедно од септември 2011 година, после нивното поврзување на сетот на филмот „The Place Beyond the Pines“. Честитки за новите родители!

 

 
Коментари

коментари