Еве како Ким Кардашијан ја прави сопствената шминка

Откако ја претстави својата нова линија на козметички производи за контурирање, Ким Кардашијан исто така беше великодушна да сподели неколку видеа за тоа како ги користи своите производи секој ден и како ја прави сопствената шминка кога покрај себе нема рој од makeup артисти. Таа направи live видео на својот Intsgaram профил каде чекор по чекор објасни како наутро ја прави својата шминка и што се користи да добие беспрекорен изглед.

https://www.youtube.com/watch?v=tG5tk6JVqac
Коментари

коментари