Еволуцијата на фризурите на Ријана

Музичката ѕвезда со сигурност е една од оние познати дами која не се плаши да експериментира со својот стил и постојано прави промени на својата коса.

Во почетокот со прослави со краткиот боб, потоа со русите шишки, ја гледавме од црвенокоса до плавуша, па до бринета со долги бранови и црнокоса со бујни кадрици..

Ви ги претставуваме највпечатливите фризури на Ријана по кои уште долго ќе ја паметиме..

 
Коментари

коментари