FASHION IN SKOPJE: СРЕЌНА ДЕВОЈКА НА НЕДЕЛАТА

Нашиот модел се вика Стефани Ристовска. Таа има 21 година и студира на Машинскиот факултет.

Фризура: Урбан Артист (Милена Цапов)

Шминка: Небојша Пешевски

Облека: Бутик Инфинити

Фотографиja: Николина Славковска

Во продолжение погледнете ја првата официјална фотосесија на Fashion in Skopje и Среќа Мк
Коментари

коментари