НЕ ПРОПУШТАЈТЕ: Фчерашни новости Епизода 3

Трета недела по ред тимот на Бранко Огњановски ја собира публиката на „Телма“, веднаш после вечерните вести. 

Третата епизода на „Фчерашни новости“ веќе може да се погледне и на официјалниот канал на „Јутјуб“.
Коментари

коментари