Фчерашни Новости епизода бр.4

Во новата епизода на „Фчерашни Новости“ дознајте за креативниот тим на машинскиот факултет кој успеа да пронајде временска машина и да го реши проблемот со аболицијата. Фчерашни успеа да стапи во контакт и со академиците за кои некои велеа дека никаде ги нема. Воедно Спиро Енергија со помош на Фенг Шуи ќе ве научи како да имате трето дете. За крај неодоливата временска прогноза со Симе Временски. Погледнете ја четвртата епизода од „Фчерашни Новости“.
Коментари

коментари