Филмови снимени според вистински настани кои ќе ги гледаме во 2018 година

Животот ги пишува најдобрите романи, а овие одвај чекаме да ги погледнеме.

Најдобар пример за оваа изрека е секој игран филм кој уште на почетокот го магепсува гледачот со четирите магични зборови – снимено според вистински настан! Ова се топ насловите кои ќе ја одбележат 2018 година, а на вас е само да го изберете омилениот жанр.

 

The Post

Strong

The 15:17 to Paris 

Chappaquiddick

Fighting With My Family

Boy Erased 

First Man 

Bohemian Rhapsody 
Коментари

коментари