ФОТО: Адријана Лима и Алесандра Амбросио уживаат на Миконос

Два ангели на Victoria’s Secret одлетаа во Грција за да уживаат во убавините на Миконос.

Адријана Лима и Алесандра Амбросио на своите профили на Instagram споделија фотографии од своите летни авантури на прекрасниот остров во нашето соседство.

02

03

04

05

06

07

09

11

12

13

0-02

0-03

И Лима и Амбросио беа гостинки на свадбата на моделот Ана Беатриз Барос, која се одржа на идиличниот остров.

0-04

0-05

0-06

0-07

0-08

Амбросио беше дел и од моминската забава на Барос.

19

20

21

23

25
Коментари

коментари