Фото: Дамевски Блогер ја отвори сезоната со добитни тикети 

Нашиот Среќен пријател – Дамевски Блогер  ја започна новата сезона со добитни тикети. Тој на својата фесјбук страница објави 4 добитни тикети.

Погледнете ги тикетите:

 
Коментари

коментари