Чек дис аут
Search


Фото: Има само 1 година, а носи крзнена бунда!

Иако уште нема наполнето две години, Норт Вест, ќерката на Ким Кардашијан и Кање Вест веќе ужива во лускуз за кој што повеќето луѓе може само да сонуваат.

Иако има само 16 месеци, Норт Вест, ќерката на Ким Кардашијан и Кање Вест веќе ужива во лускуз за кој што повеќето луѓе може само да сонуваат.

Нејзината позната мајка и таа се упатиле во спа центар, а за таа прилика за малата наследничка Ким одбарала ” цакана” комбинација, односно црна јакна од крзо, црни хеланки и балетанки.


И покрај тоа што повеќепати до сега организаицјата за заштита на правата на животните PETA има апелирано за старлетата да престане да носи природно крзнно на себе, таа се уште ги нема послушано, а веќе почнала и ќерка и да ја кити со перја од невини животни.
Коментари

коментари