ФОТО: На седум години имаше тон шминка и танцуваше по барови, денес изгледа вака!

Малата телевизиска ѕвезда Хани Бу Бу (вистинско име Алана) која на седумгодишна возраст учествуваше во емисијата „Toddlers & Tiaras“ и понатаму со својата мајка Џун се движи на местата каде се собираат ѕвездите на реалната телевизија.

Американското телевизиско шоу од кое беше дел таа со другите девојчиња што посакуваат да станат мисици предизвика големи контроверзии во јавноста.

Потоа малата Хани Бу Бу имаше реално шоу со своето семејство „Here Comes Honey Boo Boo“.

Но светот беше згрозен од фустаните, шминката и лажните трепки кои мајка и и ги ставаше, па снимањето на шоуто беше прекинато. Исто така таа беше обвинета дека ја тера својата ќерка да танцува во барови за пари и и дозволува да пие енергетски пијалаци.

Еве како изгледа Алана денес!
Коментари

коментари