Фото приказна: Смешни мечки

ЕЈ ЗДРАВО!

МЕ ИЗЕДЕ ТУЃ СРАМ…

ШТО ЌЕ ПРАИТЕ?

ЌЕ ЛЕТАТЕ СО ОВА?!

ЕЈ, ЧЕКАЈ И ЈАС ДА СЕ КАЧАМ

ЕЕЕЕЕ… БАШ ТАМУ МЕ ЧЕШАШЕ

ЌЕ ДОЈДЕ НЕКОЈ ЗА ДА НАРАЧАМ ПИВО?

КОНЕЧНО И НИЕ ДОЈДОВМЕ НА РЕД ДА СИ ПОИГРАМЕ…

НАЈВКУСНО Е ОНА ШТО САМ ЌЕ СИ ГО НАП…. УЛОВИШ

ОТКОГА ПОЧНАВ СО ЈОГА, МНОГУ СУМ ФЛЕКСИБИЛЕН

МАМООО, ВИДИ МЕ!

ТЕ САКАМ :)

ЛУДА ВЕЧЕР СО ДРУГАРИТЕ…

КОГА ПОЧНУВААТ АУДИЦИИТЕ ЗА ОПЕРАТА?

ЕЈ, АМА МЕ МРЗИ ДА СТАНАМ ДА ЗАЧИСТАМ…

КАЈ СЕ ПАЛИ ОВА?

ВЕЧЕРАТА ДО КАЈ Е? ГЛАДЕН СУМ.

ШТО ВИКА ВЕСНИКОВ, ДО КАЈ СМЕ СО ИЗБОРИВЕ…

ШТО НЕ ГЛЕДАШ, ДОЈДИ ПОМОГНИ!

ЈЕЕЕЕЕ, ЌЕ СЕ ВОЗАМ НА ТОЧАК!

МЕ ФАТИ ДРЕМКА ДОДЕКА ШЕТАВ… ПА СИ ПРИЛЕГНАВ.
Коментари

коментари