Чек дис аут
Search


ФОТО: Секси момци и нивните двојници, мачките

Две работи кои интеренетот ги обожава се мачки и секси мажи.

Сега замислете некој да се занимава со тоа на згодните момци да им го најде двојникот од светот на мачките. Комбинација од секси и слатко, бесценета. Блогот Des Hommes et Des Chatons во превод Мажи и Мачки, уште пред неколку години започнале да ги спојуваат фотографиите од преслатки мачиња со згодни момци во слични пози. Ѕвезди и мачиња, слични во позата, однесувањето, облеката или пијачката.

Која комбинација ви е омилена?
Коментари

коментари