(ФОТО) Слаткар гo симна вишокот килограми: Постигна драстична разлика споредено со лани!

Марко Слаткар публиката го запозна како момче на кое едвај стојат панталоните, но откако се ожени и почна брачен живот, познатиот рапер го промени физичкиот изглед, па од слабичок стана пополнет со вишок кој очигледно се потрудил да го елиминира.

Минатата 2016 година во овој период Слаткар и тоа како беше поразличен, дури непрепознатлив, но една година подоцна очигледно се ослободи од непотребното на себе, па полека се враќа на старо.

Извор : Вистина.мк
Коментари

коментари