ФОТО+ВИДЕО: Замрзна Јадранско Море!

Ниските температури и силниот ветер го заледија Јадранското Море кај областа Ивињ, но и Вранското Езеро.

тудениот бран донесе температури и до -20 степени целзиусови, а тоа беше доволно да замрзнат делови од морето.
Коментари

коментари