Чек дис аут
Search


Фотографии од Кејт Мидлтон кои не би сакале да ги видите

Војвотката од Кембриџ, Кејт Мидлтон, за себе направи слика на идеална жена. Начинот на кој се однесува ја направи еден од најугледните членови на кралското семејство.

Но, некогаш таа била само обичен „смртник“, како сите нас, и живеела под полна пареа.

Угледната Војвотка од Кембриџ никогаш не сте ја видите во поинакво издание, како на пример во пијани моменти, на луди забави и со чудни изрази на лицето.
Коментари

коментари