Фотосесија на заљубен пар инспирирана од 101 Далматинец

Слатка фотосесија по повод веридбата на овој пар инспирирана од класикот на Дизни од 1961 година, 101 Далматинец е нашата #СреќаНаДенот

Tony Collier и Corinne Jones, кои инаку се запознале во 2009 година на Универзитетот Илиноис, а после диполомирањето продолжиле заедно да работат во Walt Disney World, мислеле дека е одлична идеја да направат тематска фотосесија и тоа инспирирана од Дизни. Мислејќи дека на некои луѓе ќе им се допадне нивната Дизни инспирација, згрешиле, таа им се допаднала на многу луѓе.

„Знаевме дека на некои Дизни фанови ќе им се допадната нашите фотографии, но бевме шокирани од реакциите.“ Corinne изјавила за Космополитан.

 
Коментари

коментари