Француската елеганција – БЕРЕТКИТЕ главен тренд оваа сезона

Кога ќе спомнеме беретка прво помислуваме на елегантните француски дами како грандиозно шетаат низ париските улици.

Оваа модна класика останала препознатлива низ времето како поим за софистицираност и женственост на една дама која во себе е по малку боемка и романтичарка.

За сите кои сакаат да се чувствуваат како вистински французинки овој моден аксесоар е незаменлив во есенско-зимските комбинации. Едноставно ништо не изгледа толку шармантно и неодоливо како класичен женствен фустан, високи потпетици и беретка.. Полн погодок!
Коментари

коментари