Гал Гадот божествена во црвено на премиерата на новиот филм

Убавата израелска актерка Гал Гадот блесна во црвена тоалета на премиерата на нејзиниот најнов филм “Wonder Woman”. Актерката изгледаше како вистинско олицетворение на ликот на жената суперхерој кој таа го тумачи во филмот избирајќи тоалета цо симболична цр ена боја како што нејзиниот лик носи во филмот и за големо изненадување на многумина, таа избра да го искомбинира со рамни сандали во златна боја.
Коментари

коментари