Главен зимски тренд: Марами и шалови

Тие се омилените зимски модни додатоци и причина плус зошто ја сакаме зимата.

Со овие стилски аксесоари можете да направите секоја монотона комбинација да стане впечатлива и разиграна. Секогаш одбирајте шалови и марами со штосни дезени и бои, оваа зима особено популарни се карираните. Одбирајте ги во големи димензии па ќе можете да си поиграте со начинот на кој да ги носите.
Коментари

коментари