Глечер Експрес – леден воз кој ви овозможува да уживате во убавините на швајцарските Алпи

Сте замислувале ли некогаш да патувате со леден воз од кој можете да гледате и уживате во убавините на швајцарските Алпи?

Ледениот воз, Глечер Експрес, ги поврзува големите планински ресорти Сент Мориц и Зермат, минувајќи низ убавините на швајцарските Алпи.

Oва патување ќе сака секој да го доживее. Можете истовремено да уживате во прекраснита снежна идила, читајчи книги, јадејќи го вашето омилено јадење или пак пиејќи топол чај или топло кафе.

 
Коментари

коментари