Го мразите алармот што ве буди за на работа? Едвај го чекате крајот на работното време?

Го мразите алармот што ве буди за на работа? Едвај чекате да дојде викенд, пошто преку викенд нели не се оди на работа? Едвај го чекате крајот на работното време? Ве нервираат шефот и колегите дури и кога не прават ништо лошо? Едноставно не сте среќни каде што сте? Веројатно е време да промените нешто! Без разлика колкава плата земате и колку е сигурна вашата работна позиција, ако не сте среќни џабе е се. Нина Нинеска има токму една ваква приказна. Пред неколку години била на сигурна работна позиција со навистина добра плата, но почувствувала дека нешто фали. Слушнете ја незината приказна како излегла од голема корпорација, започнала свој стартап со кој дури добила и инвестиција.
Коментари

коментари