Големото бегство на близнаците (ВИДЕО)

Времето брзо поминува и родителите се често затекнати како нивните навидум мали и беспомошни бебиња растат и го откриваат светот.

Така и овие близнаци, ќе ве насмеат со нивното „големо бегство“ од нивните креветчиња. Нивната мајка сигурно била изненадена кога почнале сами да стануваат откако ќе ги легне да спијат, па нормално поставила камера, а резултатот? Погледнете.
Коментари

коментари