Горан од Босилово фатил 133.293 во кладилница на Sportlife! 

Нашиот пријател Горан од Босилово ни испрати добитен тикет од 133.293 денари. Интересно е што тој на тикетот има уплатено 15.000 денари на 6 фудбалски натпревари.

Погледнете го тикетот …

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница
Коментари

коментари