Чек дис аут
Search


Хит празнична шминка – ЦРВЕНА СЕНКА

Оваа година во makeup одделот за празничната сезона се појавија многу нови необични трендови, а помеѓу нив е и црвената сенка за очи.

Ако досега црвената боја била резервирана само за усните и образите, границите се поместуваат. Одличен начин да постигнете впечатлив изглед кој ќе го привлече вниманието врз вас и ќе го освежи вашето лице се црвените тонови.

Она што е важно кај овој изглед е тоа што фокусот мора да биде ставен на очите, додека останатиот дел од лицето мора да биде прилично неутрален.
Коментари

коментари